BLOGit ja ajankohtaista

Untitled design (27)

10 liikelahjaideaa, jotka eivät jätä ketään kylmäksi tänä jouluna

Oletko kyllästynyt antamaan samat tutut ja turvalliset liikelahjat joka joulu? Olisiko tänä vuonna korkea aika tehdä poikkeus sääntöön ja unohtaa viinipullo, joulukukat ja suklaakonvehdit kaupanhyllylle? Valitsimme Lyrecon liikelahjavalikoimasta 10 lahjaa, jotka saavat takuulla lahjansaajien sukat pyörimään innosta! Näistä löydät sopivan vaihtoehdon niin työpaikan ympäristöaktivistille, insinöörille, treenaajalle kuin tyyli-ikonillekin.

1. Tauko puhelimestasi -tallelokero
Tiedätkö jonkun, jolla on tapana räplätä jatkuvasti puhelintaan? Tallelokerolla autat häntä poistamaan ylimääräiset häiriötekijät ja parantamaan keskittymiskykyään esimerkiksi kokouksissa. Tallelokeroon mahtuu 4-6 matkapuhelinta ja sen voi lukita henkilökohtaisella koodilla. Lokero on eristetty ja estää puheluiden ja viestien läpitulon, jotta lokeron sisältö ei häiritse turhaan värinällään tai äänimerkeillään.
2. Aurinkolaturi
Anna ympäristötietoiselle liikekumppanille lahja, joka ajaa hänen vihreitä arvojaan. Notos 2.200mAh on kompakti varavirtalähde, joka lataa pienet mobiililaitteet, kuten matkapuhelimen ja tabletin – ekologisesti aurinkoenergiaa hyödyntäen.

3. Aurinkolasit langattomalla kaiuttimella
Ilahduta toimiston aurinkoista ja menevää persoonaa uniikeilla aurinkolaseilla, joista hän voi kuunnella lempimusiikkiaan. UV400-suojatuissa aurinkolaseissa on sisäänrakennettu 1W kaiutin ja matkapuhelimeen liitettävä langaton bluetooth 4.2 -yhteys.

wireless speaker sunglssses

4. Älykäs lamppu langattomalla bt-kaiuttimella
Tässä on jokaisen työporukan insinöörille joululahja, jota häneltä ei takuuvarmasti vielä löydy! Asentamalla LED-lampun mihin tahansa kodin valaisimeen ja yhdistämällä sen bluetoothilla matkapuhelimeensa, hän voi kuunnella sen kaiuttimesta lempimusiikkiaan. Myös lampun väriä voi vaihtaa ilmaisen sovelluksen avulla.

5. Vuototiivis tilaa säästävä silikonipullo
Tämä kokoontaitettava ja kestävästä silikonista valmistettu juomapullo kulkee kätevästi sporttisen tyypin mukana niin töissä kuin harrastuksissakin. Vuototiiviiseen pulloon mahtuu 600 ml nestettä, ja se on saatavilla kolmessa eri värissä.

6. UV-C steriloitu tyhjiöpullo ruostumattomasta teräksestä
Mitä antaa henkilölle, joka on siisteyden perikuva? Miten olisi tyhjiöpullo, joka puhdistaa itse sisäpintansa käyttäen UV-C-LED-tekniikkaa? Uskomaton pullo poistaa bakteerit ja virukset noin 5 minuutissa sekä pitää veden kylmänä 15 tuntia ja kuumana jopa 5 tuntia.

7. Mini vintage kaiutin
Tämä trendikäs ja langaton kaiutin on nappivalinta muotitietoiselle persoonalle. Kaiuttimen äänentoisto on selkeä ja värivaihtoehtoja on useita: keltainen, sininen, vihreä tai valkoinen.

8. Urban vyölaukku ja reppu
Katu-uskottavat vyölaukku ja reppu pitävät lahjansaajan omaisuuden turvassa varkailta. Tuotteissa on viiltosuojattu materiaali, lukittava vetoketju ja kolmen pisteen solkiaukaisu.

9. Sateenvarjo LED-valolla
Vaikka tänä jouluna sataisikin lumen sijaan vain vettä, niin ainakin LED-sateenvarjo on lahja, jonka pirteät valot takaavat sekä jouluisen fiiliksen että turvallisen liikkumisen pimeällä.

10. The Impact Collectionin tuotteet ympäristötietoiselle
Onko lahjan vastaanottajalle erityisen tärkeää olla tietoinen tuotteen ympäristövaikutuksista? The Impact Collectionin reput ja laukut on valmistettu vettä säästävästi kierrätetystä puuvillasta ja PET-muovista. Jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan 2 % Water.org:ille.

Sanna Kuusakoski

Guest writer

Etkö vielä ole Lyrecon asiakas?

Rekisteröidy heti, niin sinun ei enää tarvitse murehtia työpaikkatarvikkeista! Laaja, laadukas tuotevalikoima.
Helppokäyttöinen verkkokauppa. Toimitus seuraavaksi päiväksi!

castle-1083570_640

TOIMITUSVARMUUS 99 %

Markkinoiden paras

time-1606153_640

TOIMITUS SEURAAVAKSI TYÖPÄIVÄKSI

Ennen klo 16.00 tehdyissä tilauksissa

person-1824144_640

AMMATTILAISET PALVELUKSESSASI

Maan kattava myyntiverkosto

Lyreco Finland Oy 
Väinö Tannerin tie 3 
01510 VANTAA

Vaihde: 010 500 1500 
Asiakaspalvelu: 010 500 1000 
asiakaspalvelu@lyreco.com

Copyright © Lyreco Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Lue lisää ››