Jätä soittopyyntö

Lyreco Group ostaa Intersafen ja Elacinin liiketoiminnan

21.12.2018 in

Lyreco on joulukuun 19. päivä 2018 allekirjoittanut sopimuksen Broadview Holding –yhtiön kanssa Intersafe- ja Elacin-yhtiöiden osakekantojen ostamisesta. Sekä Interface että Elacin ovat Alankomaissa, Belgiassa, Saksassa ja Ranskassa toimivia johtavia työsuojelutuotealan toimijoita. Omistajuus vaihtuu Alankomaiden kilpailuviraston hyväksyttyä kaupan.

125 miljoonan euron liikevaihdolla ja 360 työntekijällä Intersafen ja Elacinin muodostamalla ryhmällä on johtava asema työsuojelutuotteiden markkinassa Alankomaissa, Belgiassa, Saksassa ja Ranskassa.

Intersafe ja Elacin tuottavat sekä yleisiä että erityistuotteita työsuojeluun (sisältäen räätälöityjä kuulonsuojaus-, suojalasi-, hengityssuoja-, ja hitsausratkaisuja) ja turvallisuuspalveluratkaisuja (mm. riskiarviointeja, koulutusta, ylläpitoratkaisuja, myyntiratkaisuja ym.).

Lyrecon tavoitteena on olla työpaikkatarvikkeiden moniosaaja. Toteutuessaan yrityskauppa vahvistaa Lyrecon osaamista työsuojelutuotteista nostaen Lyrecon, Intersafen ja Elacinin yhteenlasketun liikevaihdon työsuojelutuotteiden markkinassa yli 200:n miljoonaan euroon.
Lyrecon pääjohtaja Hervé Milcent: ”Yhdistämällä Intersafen ja Elacinin vahvan erityisosaamisen Lyrecon logistiikka- ja myyntiosaamiseen luomme pohjan tulla Euroopan johtavaksi työsuojelutuotteiden toimittajaksi.”

Lyreco Groupista:

Lyreco kuuluu maailman suurimpien maailmanlaajuisten työpaikkatarviketoimijoiden joukkoon. Konserni toimii suoraan 25 maassa ja kumppaniverkostoidensa kautta 42 maassa. Lyrecon liikevaihto on yli 2,1 miljardia euroa (2017). Liikevaihto on saavutettu seuraavilla tekijöillä: läheisellä yhteistyöllä asiakkaiden kanssa, erinomaisella logistiikalla ja 9000:lla Lyrecolaisella, jotka ovat sitoutuneet asiakaslupaukseemme: ”Always at your side to make your work life easier”.

Lisätietoja: http://group.lyreco.com/gbr/
Youtube: https://www.youtube.com/user/LyrecoGroup

Lyreco Suomi

Väinö Tannerin tie 3, 01510 Vantaa
Puhelin: 010 5001500
www.lyreco.fi

 

TOIMITUSVARMUUS
99 %

Markkinoiden paras

TOIMITUS SEURAAVAKSI
TYÖPÄIVÄKSI

Ennen klo 16.00 tehdyissä tilauksissa

AMMATTILAISET
PALVELUKSESSASI

Maan kattava myyntiverkosto

Lyreco Finland Oy
Väinö Tannerin tie 3
01510 VANTAA

Vaihde: 010 500 1500
Asiakaspalvelu: 010 500 1000
asiakaspalvelu@lyreco.com

Seuraa meitä