BLOGit ja ajankohtaista

Lyrecon toimitukset ovat aina turvallisia

Me Lyrecolla laitamme aina turvallisuuden etusijalle. Toimivan toimisto– ja varastoarjen lisäksi se tarkoittaa tietenkin myös toimituksia, joita lähtee varastostamme tasaisena virtanaVarmistaaksemme turvallisen ja tehokkaan tilauskäsittelyn ja toimituksen, olemme sitoutuneet noudattamaan koko operatiivisen toimintamme kattavia turvallisuusprosesseja ja -määräyksiä.  

Sekä lyrecolaisten, kuljetushenkilöstön että asiakkaiden turvallisuuden takaava prosessi pitää sisällään koko asiakaspolun aina tilauksen vastaanottamisesta sen toimittamiseen asiakkaalle. 

Turvallisuuden valvontakäytäntö 

Näkyvyyden, turvallisuuden ja avoimuuden takaamiseksi pidämme kirjaa kaikista sisään tulevista ihmisistä ja tavaroista. Tiloissamme on näkyvät turvallisuusohjeet sosiaalisen etäisyyden ylläpitoon. Ohjeiden noudattaminen kuuluu niin omalle henkilöstöllemme kuin vierailijoillekin, ja niiden näkyvän esillepanon lisäksi varmistamme turvallisuusohjeiden noudattamisen viestimällä niistä säännöllisesti työntekijöillemme. Käytännöt ovat tiukat, jotta voimme olla varmoja kaiken sujuvan prosessin mukaan. 

Työntekijöiden terveys ja turvallisuus 

Varastotyöntekijöiden turvallisuus on meille prioriteetti, ja olemmekin ottaneet monta askelta heidän turvallisuutensa eteen. Yksi tärkeimmistä on työntekijöiden terveyspolitiikka, jonka avulla varmistamme, että kaikki työntekijät ovat terveitä töihin tullessaan. Lisäksi henkilöstömme huolehtii hyvinvoinnistaan nauttimalla terveellisiä ja vitamiinipitoisia välipaloja. Kaikki varastotyöntekijämme käyttävät luonnollisesti myös asianmukaisia turvavarusteita varmistaakseen sekä oman että muiden turvallisuuden.  

Sosiaalinen eristäytyminen 

Pidämme huolen, että sosiaalista eristäytymistä koskevia sääntöjä noudatetaan tarkasti koko toimintaprosessimme ajan – aina kaikkien tavaroiden vastaanottamisesta niiden lähettämiseen asti. Sääntöjen noudattaminen pätee myös varaston suunnittelussa sekä lounastauoillaSääntöihin kuuluu, että kaikenlaista fyysistä kontaktia vältetään myös toimituksissa. 

Desinfiointi ja hygienia 

Olemme tehostaneet pintojen puhtaanapitoa ja desinfiointia nimeämällä erikseen työntekijät, jotka huolehtivat omien alueidensa puhdistamisesta useita kertoja päivässä. Toimitilamme sisältävät myös useita pesupisteitäjotta jokaisella työntekijällämme on mahdollisuus käsienpesuun. 

Turvalliset toimitukset 

Varmistaaksemme toimitusten ja hyllytysten turvallisuuden meillä on Suomessa useita luotettavia jakelukumppaneita. Meillä on ilo tehdä yhteistyötä seuraavien, tiukkoja turvatoimia noudattavien rautaisten ammattilaisten kanssa: Postnord, Posti, A2B FinlandStoremen Logistics ja Länsiö Logistiikka. 

Henri Vänskä

Content specialist

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Etkö vielä ole Lyrecon asiakas?

Rekisteröidy heti, niin sinun ei enää tarvitse murehtia työpaikkatarvikkeista! Laaja, laadukas tuotevalikoima.
Helppokäyttöinen verkkokauppa. Toimitus seuraavaksi päiväksi!

castle-1083570_640

TOIMITUSVARMUUS 99 %

Markkinoiden paras

time-1606153_640

TOIMITUS SEURAAVAKSI TYÖPÄIVÄKSI

Ennen klo 16.00 tehdyissä tilauksissa

person-1824144_640

AMMATTILAISET PALVELUKSESSASI

Maan kattava myyntiverkosto

Lyreco Finland Oy 
Väinö Tannerin tie 3 
01510 VANTAA

Vaihde: 010 500 1500 
Asiakaspalvelu: 010 500 1000 
asiakaspalvelu@lyreco.com

Copyright © Lyreco Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Lue lisää ››