BLOGit ja ajankohtaista

TUNNELMIA LYRECON VUOSITTAISESTA SALES CONVENTIONISTA

Tammikuun loppupuolella järjestettiin Lyrecon vuosittainen Sales Convention, joka kokoaa yhteen Lyrecon tavarantoimittajat sekä oman talon myynti- ja markkinointiväen. Tapahtuma tarjoaa erinomaisen foorumin kuulumisten vaihtoon, uutuustuotteiden esittelyyn sekä rentoon jutusteluun ja verkostoitumiseen. Lisäksi ohjelmaan kuuluu katsaus menneen vuoden tuloksiin, tulevan vuoden tavoitteisiin ja – ehkä kaikkein odotetuimpana ohjelmanumerona – ansioituneiden työntekijöiden palkitseminen illan juhlagaalassa. Tapahtuman areenana toimii tänä vuonna Hyvinkään Hotelli Sveitsi.

Aplodeja Suomen parhaalle myyntijengille

Aamu alkaa seminaariosuudella, jonka avaa Euroopan aluejohtaja Walter Raes. Tämän jälkeen Lyreco Suomen toimitusjohtaja Harri Helenius käy läpi lukuja ja nostaa esiin vuoden varrelle mahtuneita myynnin onnistumistarinoita: ”Suomen parhaalle myyntijengille” päästäänkin taputtamaan useaan otteeseen. Tämän jälkeen katseet suunnataan vahvasti eteenpäin: sekä toimitusjohtajan että markkinoinnin eri puheenvuoroissa esitellään vuoden 2019 painopisteitä, ideoita ja konkreettisia toimintasuunnitelmia.

Koska kuva – ja varsinkin liikkuva sellainen – kertoo usein enemmän kuin tuhat sanaa, seminaarissa nähdään myös toinen toistaan upeampia videoita. Osa näistä on Lyrecon oman henkilöstön suunnittelemia ja toteuttamia, mikä kertoo yrityksemme vahvasta digiosaamisesta ja merkittävistä panostuksista digitaalisuuteen Uudet työkalut, riittävät resurssit, myynnin ja markkinoinnin tiivis yhteistyö ja henkilöstön vahva osaaminen luovat uskoa siihen, että vuodesta 2019 on tulossa kaikkien aikojen toimintavuosi.

Keskeiseksi puheenaiheeksi nousevat markkinoilla vallitsevat megatrendit: muun muassa kestävän kehityksen ja työhyvinvoinnin haasteet aiheuttavat muutospaineita toiminnallemme, mutta samalla luovat uusia liiketoimintamahdollisuuksia aivan uudenlaisten tuoteinnovaatioiden muodossa. Konkreettisia esimerkkejä tästä saamme kuulla innovaatiotiimimme puheenvuorossa: Viimeisen vuoden aikana Lyrecolla on kerätty henkilöstön ehdottamia innovaatioita, joista potentiaalisimmat on otettu jatkoselvittelyyn. Nyt muutamista ideoista on saatu hiottua lupaavia tuote- ja palvelupaketteja, jotka pääsemme pian lanseeraamaan. Uudet palvelupaketit tulevat ennestään monipuolistamaan Lyrecon työhyvinvointiratkaisujen tarjontaa. Emme malta odottaa, että pääsemme kertomaan niistä teille lisää!

Uutuustuotteita ja rentoa yhdessäoloa

Iltapäivällä ohjelma jatkuu messuosastojen kiertelyn ja verkostoitumisen merkeissä. Tavarantoimittajamme ovat järjestäneet esittelypöytänsä näyttäviksi, ja salin toisella reunalla myös Lyrecon tuotepäälliköt esittelevät omien tuotekategorioidensa kiinnostavimpia uutuuksia. Pian ständeillä käykin iloinen puheensorina, kun myyjät päivittävät osaamistaan tuotteiden ominaisuuksista ja tärkeimmistä myyntiargumenteista. Suomen paras myyntijengi tietää, että menestys edellyttää kattavaa tuotetuntemusta.

Megatrendit – muutospaineita ja uusia mahdollisuuksia

Päivän puheenaiheista on hyvä jatkaa keskustelua iltapäivän messuosuudessa. Moni innostuu haastamaan myös tavarantoimittajia toimintaympäristöämme muovaavista megatrendeistä: Miten teillä vastataan kasvaviin ympäristöystävällisyyden ja kestävän kehityksen vaatimuksiin? Entä miten toiminnassanne otetaan huomioon työhyvinvointi ja työn tekemisen muuttuminen? Saamme kuulla mielenkiintoisia esimerkkejä pakkausjätteen vähentämisestä, energiaa säästävistä valmistusmenetelmistä ja kierrätysmateriaalien hyötykäytöstä.

Samoista teemoista keskustellaan myös salin reunalla sijaitsevalla haastattelupisteellä, jonne digitiimimme on kutsunut haastateltavakseen muutamia tavarantoimittajiemme. Vuorossa on värikasettitoimittajamme HP:n Jouni Salo, ja keskustelua ohjaa ympäristöteema. HP on jo pitkään panostanut ekologisuuteen muun muassa kehittämällä tehokkaan värikasettien kierrätyspalvelun. HP Planet Partners –ohjelman puitteissa on tuotettu jopa miljardi alkuperäistä mustekasettia, joiden valmistuksessa on käytetty muovipulloista ja vanhoista mustekaseteista saatavaa kierrätysmateriaalia. Kierrätettyjä muovipulloja on käytetty materiaalina jo huikeat 3,7 miljardia kappaletta. Varsin vaikuttavaa kierrättämistä!

Seuraavaksi haastatteluun saapuu Lyrecon paristokumppani Energizer. Jari Castrénin mukaan toimialan merkittävin trendi on IoT:n eli esineiden internetin voimakas kasvu lähivuosina, mikä tarkoittaa erilaisten älylaitteiden kommunikointia langattomasti. Paristovalmistajalle tämä tarkoittaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia, kun markkinoilla tarvitaan yhä enemmän erilaisia erikoisparistoja. Erityistä huomiota on kiinnitetty myös kestävään kehitykseen: Energizer kertoo ylpeänä olevansa maailman ensimmäinen paristovalmistaja, joka käyttää tuotteissaan kierrätettyä materiaalia eli kierrätettyjä paristoja.

Messujen parhaat poiminnat

Mitä messuilta jäi päällimmäisenä mieleen? Kokosimme tähän muutamia suosikkejamme:

Trendikkäin: Nobon innovatiiviset lasitaulut

Acco Brands on tuonut messuille Nobo-valkotaulut, jotka tuovat moderniin toimistoon aivan uudenlaista trendikkyyttä ja käytännöllisyyttä. Seinätaulujen erikoisuutena on niiden laajakuvakoko ja nykyaikainen, ohut kehys. Seinälle asennettava magneettinen valkotaulu on helppo yhdistää modernin toimiston sisustukseen, sillä se sopii muodoltaan saumattomasti yhteen samoissa tiloissa olevien laajakuvanäyttöjen kanssa.

Muistilappujen suurkuluttajana ehdoton suosikkimme on kuitenkin työpöydälle asetettava Desktop-lasitaulu, jonka tarkoituksena on vähentää lippulappusten määrää työpisteellä. Hieman kaltevapintainen taulu sopii täydellisesti näppäimistön taakse, missä se on koko ajan helposti silmäiltävissä. Tuote on sekä ekologinen että tyylikäs.

Tarpeellisin: Fellowes – tietoturvaa toimistoon ja matkatyöhön

GDPR:stä on ollut jo niin paljon juttua, etten enää viitsi mennä aiheeseen. Tosiasia kuitenkin on, että yritysten tietoturva puhuttaa, ja syystäkin – kukaan tuskin haluaa arkaluontoista tietoa sisältäviä papereita vääriin käsiin. Fellowesilla on vaikuttava valikoima paperintuhoojia, joiden avulla tietoturvariskit voidaan välttää: markkinoiden tehokkaimpiin lukeutuvista silppureista löytyy sopivankokoinen ja –tehoinen laite joka tarpeeseen.

Etä- ja matkatyön yleistyessä on kuitenkin syntynyt myös toisenlainen tietovuotoriski: yritystietojen urkkiminen suoraan julkisissa tiloissa työskentelevän henkilön näytöltä. Ratkaisu on tumma näytönsuoja, joka sujautetaan tietokoneen ruudun päälle. Fellowes-tietoturvasuojat estävät ylimääräisiä silmäpareja näkemästä läppärin ruudulle, joten voin huoletta työskennellä junassa, kahvilassa tai vaikkapa lentokentällä. Suosittelemme lämpimästi kaikille matka- ja etätyötä tekeville.

Tyylikkäin: Lyrecon uudet AV-paketit

Sales Conventionissa lanseerattiin yksi Lyrecon uutuuspalveluista: erikokoiset AV-paketit neuvottelutiloihin. Kyseessä on avaimet käteen –ratkaisu, johon sisältyy suuri, tyylikäs ammattinäyttö perille kuljetettuna ja asennettuna.
Näyttöjen kokovaihtoehtoja on useita, ja laitteen saa halutessaanmyös leasinginä. Halutessaan pakettiin saa myös äänentoiston ja esitysjärjestelmän – täydellisen AV palvelupaketin hankkiminen ei voisi olla enää helpompaa!

Työpöydän piristys: Penguin Mouse – ergonomiaa ja kekseliästä muotoilua

Onko tässä koko messujen suloisin tuote? Fellowesin uusi pingviinihiiri on paitsi ergonominen ja miellyttävä käteen, myös erittäin hauskan näköinen. Tällä työnteko on takuulla hauskaa.

Kun antoisa messupäivä on ohi, on aika siirtyä valmistautumaan illan VLP-palkintogaalaan. Kiitokset kaikille osallistujille, nähdään ensi vuonna uudestaan!

Sukella kanssamme messutunnelmiin:

Play Video

Etkö vielä ole Lyrecon asiakas?

Rekisteröidy heti, niin sinun ei enää tarvitse murehtia työpaikkatarvikkeista! Laaja, laadukas tuotevalikoima.
Helppokäyttöinen verkkokauppa. Toimitus seuraavaksi päiväksi!

castle-1083570_640

TOIMITUSVARMUUS 99 %

Markkinoiden paras

time-1606153_640

TOIMITUS SEURAAVAKSI TYÖPÄIVÄKSI

Ennen klo 16.00 tehdyissä tilauksissa

person-1824144_640

AMMATTILAISET PALVELUKSESSASI

Maan kattava myyntiverkosto

Lyreco Finland Oy 
Väinö Tannerin tie 3 
01510 VANTAA

Vaihde: 010 500 1500 
Asiakaspalvelu: 010 500 1000 
asiakaspalvelu@lyreco.com

Copyright © Lyreco Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Lue lisää ››