kokemuksia - bonava

”Lyrecolta löytyy kaikki, mitä tarvitaan”

Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja, ja se on luonut koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Bonava Suomi Oy:llä on toimintaa Helsingin lisäksi Turussa, Tampereella ja Oulussa. Yhtiö on toimistotarvikkeita myyvän Lyreco Finland Oy:n tyytyväinen asiakas. Asiakastyytyväisyyden kulmakiviä ovat muun muassa toimintavarmuus sekä tuotteiden laatu ja valikoima.

– Yhteistyömme alkoi loppuvuonna 2017, kun Lyrecon edustaja otti minuun yhteyttä. Heidän konseptinsa kuulosti sopivalta ja mielenkiintoiselta meidän kannaltamme, Bonavalla johdon assistenttina työskentelevä Pirkko Paldanius

Bonava ostaa Lyrecolta muun muassa toimisto-, kahvio- ja ensiaputarvikkeita. Helsingin toimipisteellä on käytössä Lyrecon oman logistiikkatiimin hoitama hyllytyspalvelu, jonka ansiosta tavaraa on aina automaattisesti saatavilla. Muualla tilaukset tehdään Lyrecon verkkokaupan kautta. 

– Verkkokauppa on todella helppokäyttöinen, ja se on räätälöity niin, että näemme oman tuotevalikoimamme sivuilla saman tien, Paldanius sanoo.

”Lyrecolta löytyy kaikki, mitä tarvitaan”    

– Yhteistyömme on sujunut jouhevasti. Olemme olleet todella tyytyväisiä muun muassa laajaan tuotevalikoimaan ja tuotteiden laatuun. Käytämme esimerkiksi Lyrecon omaa tuotemerkkiä, jonka tuotteet ovat ensiluokkaisia. Lyrecolta löytyy kaikki, mitä tarvitaan, Paldanius kiittää.

Tuotteiden laadun ja kattavan tuotevalikoiman lisäksi Bonavalla ollaan tyytyväisiä Lyrecon lyhyisiin toimitusaikoihin ja etenkin Lyrecon toimitusaikalupaukseen.

– Toimitusaikalupaus takaa sen, että jos tänään tilaan tuotteet kello 16 mennessä, ne on meillä seuraavana arkipäivänä. Tavaraa on aina saatavilla kiireiselläkin varoitusajalla.

Bonavan jondon assistentti

Ehdottomasti paras yhteistyökumppani

Paldaniuksen mukaan Lyrecolla panostetaan vahvasti henkilökohtaiseen palveluun. Henkilöstö on ammattitaitoista ja proaktiivista, ja yhteydenpito on välitöntä. Lyrecon edustajan kanssa pidetään säännöllisin väliajoin seurantapalavereja, joissa käydään läpi esimerkiksi ostohistoriaa ja mahdollisia muutoksia.   

– Lyreco on luotettava toimija ja meille ehdottomasti paras yhteistyökumppani toimitusvarmuutensa ja asiakaspalvelunsa ansiosta. Voin lämpimästi suositella Lyrecoa myös muille, Paldanius vakuuttaa.

Pirkko Paldanius

Bonava

Etkö vielä ole Lyrecon asiakas?

Rekisteröidy heti, niin sinun ei enää tarvitse murehtia työpaikkatarvikkeista! Laaja, laadukas tuotevalikoima.
Helppokäyttöinen verkkokauppa. Toimitus seuraavaksi päiväksi!

castle-1083570_640

TOIMITUSVARMUUS 99 %

Markkinoiden paras

time-1606153_640

TOIMITUS SEURAAVAKSI TYÖPÄIVÄKSI

Ennen klo 16.00 tehdyissä tilauksissa

person-1824144_640

AMMATTILAISET PALVELUKSESSASI

Maan kattava myyntiverkosto

Lyreco Finland Oy 
Väinö Tannerin tie 3 
01510 VANTAA

Vaihde: 010 500 1500 
Asiakaspalvelu: 010 500 1000 
asiakaspalvelu@lyreco.com

Copyright © Lyreco Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Lue lisää ››