Ekologisempi tulostaminen

Minimoi jätteen määrä

– valitse ekologinen tulostustapa.

Tulostuspalvelut edullisesti ja ekologisesti.

Tyttö tulostaa ekologisesti

Monissa organisaatioissa tulostetaan päivittäin suuria määriä, ja oikein valittu tulostin voikin olla merkittävä ekoteko. Tulostimia ja monitoimilaitteita hankittaessa kannattaa ottaa huomioon muun muassa tulostimen virrankulutus ja laitteelle mahdollisesti myönnetyt ympäristösertifikaatit. Tulostuspaperia valittaessa kannattaa puolestaan varmistaa sen olevan FSC- tai PEFC-sertifioitua ja ottaa huomioon sekä paperin laatu että valmistusmaa.

Tulostuskasettien valmistajilla on omia kierrätys- ja vastuullisuusohjelmia, kuten HP Planet Partners -ohjelma. Myös valmistajien alkuperäisille värikaseteille on olemassa ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja, kuten uusiokäytetyt Lyreco-tarvikevärikasetit. Tarjoamme asiakkaillemme värikasettien kierrätyspalvelua: keräämme vuosittain kierrätettäväksi noin 50 000 värikasettia, joista noin 40 000 voidaan käyttää uudestaan. Tulostimeesi yhteensopivat Lyreco-kasetit löytyvät verkkokaupastamme tulostimesi mallin nimellä. Voit myös kokeilla värikasettihakuamme.

Lyreco Printing Services (LPS) on Lyrecon tarjoama tulostuspalvelu edulliseen ja ekologiseen tulostamiseen. Saat käyttöösi laitteiston valmiiksi asennettuna ja maksat vain tarvikkeiden käytöstä todellisen kulutuksesi mukaan. Et enää tee turhia, varastoosi vanhenevia kasettihankintoja, eikä sinun tarvitse investoida omiin laitteisiin tai huolehtia vanhojen laitteiden kierrättämisestä. LPS-laitevalikoima sisältää ympäristöystävällisempiä, jopa 73 % vähemmän energiaa kuluttavia laitteita ja jopa 90 % vähemmän jätettä tuottavia ratkaisuja. Myös laitteiden huolto- ja korjaustoimenpiteet kuuluvat sopimushintaan.

Vihreät vaihtoehdot työpöydälläsi.

Kestävästi tuotettu paperi on ekoteko.

Tulostuspalvelut edullisesti ja ekologisesti.

Etkö vielä ole Lyrecon asiakas?

Rekisteröidy heti, niin sinun ei enää tarvitse murehtia työpaikkatarvikkeista! Laaja, laadukas tuotevalikoima.
Helppokäyttöinen verkkokauppa. Toimitus seuraavaksi päiväksi!

castle-1083570_640

TOIMITUSVARMUUS 99 %

Markkinoiden paras

time-1606153_640

TOIMITUS SEURAAVAKSI TYÖPÄIVÄKSI

Ennen klo 16.00 tehdyissä tilauksissa

person-1824144_640

AMMATTILAISET PALVELUKSESSASI

Maan kattava myyntiverkosto

Lyreco Finland Oy 
Väinö Tannerin tie 3 
01510 VANTAA

Vaihde: 010 500 1500 
Asiakaspalvelu: 010 500 1000 
asiakaspalvelu@lyreco.com

Copyright © Lyreco Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Lue lisää ››