Lyreco Työsuojelutuotteet

Olet sivulla: Lyrecosuomi.fi > Kampanjat > Rakennustyömaat > Työsuojelutuotteet

Lyreco Työsuojelutuotteet

Hyvä työvaate on turvallinen, suojaava ja käyttäjälleen mukava juuri siinä tehtävässä missä hän kulloinkin työskentelee. Henkilösuojaimet valitaan tehtävän työn ja yksilöllisten mittojen mukaan, jolloin ne ovat sekä miellyttäviä että kaikkein turvallisimpia käyttää. Käyttämätön työsuojelutuote on hyödytön investointi. Turvalliseen työympäristöön kuuluu myös varautuminen yllättäviin tilanteisiin ja työtapaturmiin. Siksi tavallisimmin tarvittuja työsuojelutuotteita on hyvä pitää jonkin verran työmaan varastossa. Ensiaputarvikkeiden sopiva laatu, määrä ja sijoittelu nopeuttavat tapaturmien hoitoa. Siisteys on myös tärkeä osa työturvallisuutta. Sen vuoksi myös hygieniaa parantavat tuotteet siivoustarvikkeista henkilökohtaisen hygienian perustarvikkeisiin kuuluvat rakennustyömaiden varustukseen. Saat myös ne kätevästi ja nopeasti samalla, kun tilaat työvaatteita, henkilökohtaisia suojaimia tai ensiaputarvikkeita Verkkokaupasta.  

→ Lataa opas: Ennakoi rakennustyömaan työturvallisuus
→ Lataa opas: Hoida rakennustyömaan akuutit hankinnat nopeasti

Sopiva työvaate jokaiselle ja jokaiseen työhön

Erilaisissa rakennustöissä tarvitaan tehtävään ja ympäristöön sopivia työvaatteita. Turvallisuus, ergonomia ja käyttömukavuus ovat tärkeimpiä valintakriteerejä, mutta vaatteiden täytyy olla myös kullekin henkilölle sopivan kokoisia. Hyvä työvaate suojaa kylmältä, kuumalta, kosteudelta ja tarvittaessa myös kemikaaleilta. Se on mahdollisimman kevyt, joustava ja täyttää tehtävässä vaadittavat tekniset ominaisuudet. Monissa rakennusalan tehtävissä tarvitaan myös sadevaatteita, heijastimilla ja huomioväreillä varustettuja vaatteita tai palosuojattuja työvaatteita. Lyrecon Verkkokaupasta löydät Markkinointi Muikun maahantuomat laadukkaat työ- ja suojavaatteet joka työmaalle.  

Yhteensopivat suojaimet mittojen mukaan

Pää, kädet ja jalat ovat rakennustöissä erityisen riskialttiita kehonosia. Näön, kuulon ja hengityksen suojaaminen niin, että työ voidaan tehdä mahdollisimman sujuvasti, on olennaisen tärkeää turvallisuuden varmistamiseksi. Siksi tarvittavat henkilösuojaimet kannattaa valita niin, että ne sopivat sekä kyseiselle henkilölle että yhteen toistensa kanssa. Pää suojataan tehtävän mukaan joko suojakypärällä tai kolhusuojaimella. 3M:n kypäriin voidaan asentaa sekä kuulonsuojaimet että erilaisia kasvonsuojaimia. Kädet suojataan työhön sopivan riskikategorian mukaisilla käsineillä, jotka tuo maahan Ejendals. Tärkeää on tartuntaotteen, kemikaalinkestävyyden, viiltosuojauksen, lämpöeristyksen ja muiden turvallisuuteen vaikuttavien ominaisuuksien huomioiminen käsineitä valittaessa. Jalat suojataan Ejendalsin maahantuomilla turvajalkineilla, suojajalkineilla tai työjalkineilla. Jalkineiden valinta vaikuttaa käyttäjänsä jalkoihin, polviin, lonkkiin, niskaan ja selkään sekä tänään että tulevaisuudessa. Hyviä jalkineita voi käyttää työssä koko päivän. Silmät suojataan 3M:n suojalaseilla, naamiomallisilla suojalaseilla tai visiireillä ja kasvosuojaimilla. Valinnassa tärkeää on riittävä suoja ja näkökenttä, mutta silmäsuojien on oltava myös yksilöllisesti sopivat, mahdollisimman kevyet, tiiviit ja helposti huollettavat. Kuulo suojataan työympäristön melutasoon sopivilla 3M:n kupusuojaimilla tai korvatulpilla. Turvallisuuden kannalta olennaista on melutason riittävä vaimennus niin, että työtehtävän suorittamisessa tarvittava kuuleminen ei vaikeudu. Kupumalliset kuulonsuojaimet voidaan kiinnittää kypärään ja niissä voi olla integroitu radio tai radiolähetin. Hengitys suojataan hiukkasilta ja/tai kaasuilta näitä suodattavilla 3M:n hengityssuojaimilla. Ne voivat olla koko- tai puolinaamaresta, moottoroituja tai paineilmakäyttöisiä hengityksensuojaimia, hiukkassuodattimia tai suodattavia kertakäyttönaamareita. Tarpeen mukaan pitkäaikaiseen henkilökohtaiseen käyttöön tai kertakäyttöön sopivia.  

Siistit sosiaalitilat ovat osa työturvallisuutta

Työmaan sosiaalitilat ovat kovassa käytössä, joten tehokkaita pesuaineita ja siivousvälineitä tarvitaan jatkuvasti. Nämä sekä työntekijöiden henkilökohtaisen hygienian ylläpidossa tarpeelliset pehmopaperit, saippuat ja shampoot löytyvät kaikki Lyrecon verkkokaupasta. Työsuojelutuotteet kuten liukueste- ja varoitusteipit, -nauhat ja kulmasuojat saat myös samasta paikasta.  

Kun apu on lähellä, se huomataan

Ensiapukaappi, -pakki ja erilaisten vammojen ensihoitoon tarvittavat varusteet sijoitetaan rakennustyömaalla sinne, missä niitä eniten tarvitaan. Olipa kyseessä ensiapupakki, laastariautomaatti tai silmän- tai haavanhuuhteluasema, sen täytyy löytyä nopeasti silloin kun tapaturma sattuu. Cederrothin ensiaputuotteet huomataan ja ne toimivat luotettavasti tilanteessa kuin tilanteessa.   Lue lisää miten rakennustyömaan työturvallisuutta parannetaan ja tutustu Lyrecon tarjoamiin tuotteisiin:  

→ Lataa opas: Ennakoi rakennustyömaan työturvallisuus
→ Lataa opas: Hoida rakennustyömaan akuutit hankinnat nopeasti

Rakennustyömaat-yläsivu
Työsuojelutuotteet
Hankintojen hallinta
Hankintojen tehostaminen