LYRECOLLA KESTÄVÄ KEHITYS ON OSA ARKEA​

Lyrecolle korkein, Platinium-taso 2020 Ecovadis -arvioinnissa

On hienoa voida uutisoida, että olemme saaneet korkeimman mahdollisen tason vuoden 2020 Ecovadis -arvioinnissa. Arvioinnin piirissä on yli 65 000 yritystä, yli 200 toimialalta ja vain 1 % saavuttaa korkeimman tason.

Vuosi toisensa jälkeen olemme tarjonneet asiakkaillemme kestävän kehityksen ratkaisuja ja tuotteita. 43 % tuotevalikoimastamme on jo ympäristöystävällisiä ja hiilijalanjälkemme on pienentynyt lähes 20 % viimeisten 10 vuoden aikana. Tulemme jatkamaan työtä kestävän kehityksen saralla myös tulevaisuudessa kaikissa Lyreco-maissa.

Lue lisää Ecovadis-arvioinnista ja ekovastuullisuudestamme konsernin nettisivulta.
https://bit.ly/3nsujPm

Kestävä kehitys ja vihreät arvot ovat osa jokapäiväistä arkeamme.

 Lyreco on harjoittanut määrätietoista kestävän kehityksen strategiaa jo vuosia; olemme alan edelläkävijä ja haluamme olla referenssiyritys puhuttaessa kestävästä kehityksestä. Kestävä kehitys huomioidaan kaikissa päätöksissä ja toiminnassa: ohjaavia periaatteitamme ovat sosiaalisen vastuun ja taloudellisen onnistumisen lisäksi ympäristönsuojelu. Lyreco onkin kansainvälisesti alalla arvostettu ja palkittu kestävän kehityksen toimenpiteistään.

Kilpikonna ui kirkkaan sinisessä meressä

Vihreiksi merkitsemämme tuotteet ovat tutkitusti ympäristöystävällisiä.

Lajittelemme ja kierrätämme jätteet ja pyrimme minimoimaan sekajätteen määrää. Logistiikkakeskuksessamme minimoimme pakkausmateriaalin käytön emmekä hyväksy ylimääräisiä pakkausmateriaaleja omilta tavarantoimittajiltamme. Autopolitiikkamme määrittelee tiukat päästörajat ajoneuvoille ja jo neljännes ajoneuvoistamme on hybridejä. Jakeluautojen reititykset on mietitty ekologisuus huomioiden.

Tuotteet läpikäyvät arvioinnin, joka sisältää 15 erilaista ympäristöasioihin liittyvää kriteeriä. Arviointi perustuu ISO 14 020 -standardiin ja arviointitavalla on SGS:n hyväksyntä. Vihreitä tuotteita valikoimassamme on jo yli 10 % ja määrää kasvatetaan aktiivisesti – tavoitteenamme on kasvattaa vihreiden tuotteiden osuutta myynnissämme 25 %:iin. Sitoudumme siis tarjoamaan asiakkaillemme jatkuvasti uusia ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja valikoimassamme olevista tuotteista ja palveluista. Ympäristönsuojelussa pyrimme ensisijaisesti pienentämään ekologista jalanjälkeämme ja tarjoamme myös asiakkaillemme erilaisia työkaluja oman ekologisen jalanjäljen pienentämiseen. 

Saimaannorppa makaa lumessa luonnon keskellä
Saimaannorppa ©Juha taskinen/WWF

Lyrecolla on ISO 14001 -sertifiointi ja Vantaan pääkonttorilla WWF:n Green Office -tunnus. Lisäksi tuemme lahjoituksin WWF:n toimintaa Saimaannorppien hyväksi.

Lyreco For Education
tukea koulunkäyntiin kehittyvissä maissa

Lyreco For education

Lyreco For Education on Lyrecon oma hyväntekeväisyysohjelma, jolla parannetaan lasten koulunkäyntiä kehittyvissä maissa. Ohjelmaa on toteutettu vuodesta 2008 ja kohdemaina ovat olleet Bangladesh, Vietnam, Brasilia, Togo ja Madagaskar. Tähän mennessä olemme keränneet rahaa 2,84 M€, 105.683 lasta ja nuorta sekä 328 koulua ovat olleet ohjelman piirissä, olemme rakentaneet 60 koulua ja kouluttaneet 498 opettajaa.  2019-2022 avustuskohteena on Kambodza.

Kaikille Lyreco-maille yhteistä Lyreco For Education -ohjelmaa toteutetaan yhteistyössä epäpoliittisten ja sitoutumattomien, maailmalle tunnustettujen organisaatioiden kanssa. Näin voimme olla vakuuttuneita, että annettu apu päätyy varmasti perille. 

Haluatko lisätietoa ?

Etkö vielä ole Lyrecon asiakas?

Rekisteröidy heti, niin sinun ei enää tarvitse murehtia työpaikkatarvikkeista! Laaja, laadukas tuotevalikoima.
Helppokäyttöinen verkkokauppa. Toimitus seuraavaksi päiväksi!

castle-1083570_640

TOIMITUSVARMUUS 99 %

Markkinoiden paras

time-1606153_640

TOIMITUS SEURAAVAKSI TYÖPÄIVÄKSI

Ennen klo 16.00 tehdyissä tilauksissa

person-1824144_640

AMMATTILAISET PALVELUKSESSASI

Maan kattava myyntiverkosto

Lyreco Finland Oy 
Väinö Tannerin tie 3 
01510 VANTAA

Vaihde: 010 500 1500 
Asiakaspalvelu: 010 500 1000 
asiakaspalvelu@lyreco.com

Copyright © Lyreco Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Lue lisää ››