Kuljetus- ja pakkausratkaisut

Kuljetamme paljon tavaraa, ja siksi meille

on tärkeää minimoida 

jokaisen kuljetuksen aiheuttamat päästöt.

Vihreämpi ympäristö hyvin optimoidulla logistiikalla.

Lyreco kuljetusauto
Lähetti kuljettaa paketteja

Pyrimme jatkuvasti vähentämään hiilijalanjälkeämme myös logistiikassa. Minimoimme pakkausmateriaalin käytön logistiikkakeskuksessamme, ja leijonanosa käytettävästä materiaalista on 100-prosenttisesti kierrätettävissä olevaa pahvia. 

Silloin, kun lisäpakkaaminen on tarpeen, käytämme mahdollisimman vähän pakkausmateriaalia lisätäksemme  jakeluautojen kapasiteettia. Muovinkäyttömme on minimaalista, lähinnä pakkausteippiä. Kiristekalvoa ja kuplamuovia käytämme ainoastaan joidenkin erikoistuotteiden pakkaamiseen. Kehotamme myös omia tavarantoimittajiamme toimenpiteisiin pakkausmuovin vähentämiseksi.

Lue blogistamme muovin ympäristövaikutuksista.

Peruskuljetukset

Työpaikkatarvikemarkkinoiden suurimpiin kuuluvana yrityksenä kuljetamme luonnollisesti paljon tavaraa. Haluamme kuitenkin samalla pitää kuljetusten ympäristövaikutukset pieninä. 

Siksi toimimme yhteistyössä vain alan parhaiden kumppanien kanssa. Suurimman osan kuljetuksistamme hoitaa Posti, jonka Posti Green –palvelut ovat asiakkaille hiilineutraaleja. Posti neutraloi kuljetuksista aiheutuneet päästöt osallistumalla erilaisiin sertifioituihin ilmastoprojekteihin.

Lue lisätietoa Posti Green -palvelusta >>

Lyrecon nykyaisen kuljetuskaluston keskimääräiseet hiilidioksidipäästöt ovat alle 100 g/km, ja jakeluautojen reititykset pyritään suunnittelemaan ekologisesti tehokkaiksi. Panostamme myös henkilökunnan osaamiseen kannustamalla kuljettajia valitsemaan taloudellisen ajamisen kursseja vuosittaisissa ammattikoulutuksissaan. Uudistamme lähitylevaisuudessa autokantaamme tuomalla kalustoon biokaasulla kulkevia autoja.

SAME DAY -kuljetukset

Optimoimme peruskuljetuksia niin, ettei yksittäisiä tilauksia tarvitse toimittaa viikoittain tai päivittäin, vaan suuremmissa erissä esimerkiksi kuukausittain.

Joskus tulee kuitenkin tilanteita, jolloin asiakkaan on saatava pakettinsa heti. Tällaisten tilanteiden varalle olemme kehittäneet Same Day –palvelun, jonka avulla toimitus voidaan hoitaa vielä saman päivän aikana kuin tilaus on tehty.

Normaalisti pikatoimitukset kuormittaisivat ympäristöä tarpeettomasti. Koska Lyrecolle on tärkeää, etteivät saman päivän toimitukset aiheuta ylimääräisiä päästöjä, olemme valinneet kuljetuskumppaniksemme ympäristöystävällisen A2B Finlandin. A2B:n autot liikkuvat kotimaisella, jätteistö valmistetulla biokaasulla tai tuulivoimalla eivätkä aiheuta lainkaan ympäristöpäästöjä.

Vihreämpi ympäristö hyvin optimoidulla logistiikalla.

Enemmän aikaa vähemmällä energialla.

Käytetylle tavaralle uusi elämä.

Vastuullisen toimijan tunnusmerkit.

Kohti ekologisempaa työympäristöä.

Etkö vielä ole Lyrecon asiakas?

Rekisteröidy heti, niin sinun ei enää tarvitse murehtia työpaikkatarvikkeista! Laaja, laadukas tuotevalikoima.
Helppokäyttöinen verkkokauppa. Toimitus seuraavaksi päiväksi!

castle-1083570_640

TOIMITUSVARMUUS 99 %

Markkinoiden paras

time-1606153_640

TOIMITUS SEURAAVAKSI TYÖPÄIVÄKSI

Ennen klo 16.00 tehdyissä tilauksissa

person-1824144_640

AMMATTILAISET PALVELUKSESSASI

Maan kattava myyntiverkosto

Lyreco Finland Oy 
Väinö Tannerin tie 3 
01510 VANTAA

Vaihde: 010 500 1500 
Asiakaspalvelu: 010 500 1000 
asiakaspalvelu@lyreco.com

Copyright © Lyreco Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Lue lisää ››