Lyreco logo

BLOGit ja ajankohtaista

Toimistotutkimus 2016

LYRECO PARAS TOIMISTO 2016 -TUTKIMUKSESSA

Me Lyrecolla haluamme aidosti auttaa ihmisiä onnistumaan työssään. Vaikka katsomme säännöllisesti peiliin ja tsemppaamme sisäisesti ihan joka päivä lunastaaksemme antamamme lupaukset, on äärettömän tärkeää kuulla myös asiakkaiden näkemys onnistumisestamme – mutu-tuntumaan luottaminen on harvoin hyvä idea, asiakastyytyväisyyden arvioinnissa ei koskaan.

Taloustutkimuksen Toimisto 2016 -tutkimuksen mukaan olemme onnistuneet: Lyreco arvioitiin alan parhaaksi toimijaksi jo yhdeksättä kertaa peräjälkeen. Kuten kaikki tiedämme, kilpailulla on taipumus yleensä kiristyä, joten laakereilla lepäämiseen ei tutkimustuloksesta huolimatta ole varaa. Henkseleiden paukuttelun sijaan kiitämme asiakkaitamme nöyrästi ja jatkamme ponnisteluja, jotta ykköspaikka säilyy Lyrecolla myös ensi vuonna.

Mistä onnistumisemme sitten koostuu?

Tutkimuksessa mitattujen asioiden lisäksi olemme pitäneet omat asiakaslupauksemme todella mallikkaasti: jälkitoimisasteemme on koko vuoden ajan ollut alle 1 %, mikä on erittäin hyvä tulos toimialasta riippumatta. Asiakaspalvelumme tavoitettavuus on myös huippuluokkaa: meille ei tarvitse jonottaa, sille yli 90 %:iin asiakaspalveluumme tulevista puheluista vastataan kymmenessä sekunnissa. Asiakaspalvelumme lisäksi aktiivinen myyntihenkilöstömme on aina valmis palvelemaan, ja ostokset onnistuvat näppärästi verkkokaupassamme, josta on saatavilla myös todella kätevä mobiiliappsi.

Vaikka Toimisto 2016 -tutkimuksen tulos oli mieltä lämmittävä, haluamme silti syventää ymmärrystämme siitä, mitä asiakkaamme meistä ajattelevat. Teemme loppuvuodesta oman asiakastyytyväisyystutkimuksemme, josta saamme lisää konkreettista tietoa onnistumisestamme.

Kiitämme nyt mitä nöyrimmin sekä aiemmasta että tulevaisuudessa saamastamme palautteesta ja lupaamme jatkossakin kehittää toimintaamme sen mukaisesti. Kunniasanalla.

Harri Helenius
toimitusjohtaja
Lyreco Finland Oy

Toimisto 2016 -tutkimus

Taloustutkimus teki Toimisto 2016 -tutkimuksen touko–kesäkuussa 2016. Vuosittainen tutkimus on Taloustutkimuksen omaa tuotantoa. Internet-kyselynä suoritettuun tutkimukseen vastasi yli tuhat työelämän päättäjää.

Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää mm. toimistotarvikkeita toimittavien yritysten imagoa sekä  yritysten vahvuuksia ja heikkouksia. Vastaajat arvioivat tuntemiaan yrityksiä kokemustensa ja/tai mielikuviensa perusteella:

Toimisto 2016 -tutkimus, yleisarvosana

Toimisto 2016 -tutkimus, nettosuositteluindeksi

Toimisto 2016 -tutkimus, yrityskuvatekijat

toimisto 2016 -tutkimus, yrityskuvatekijat

Etkö vielä ole Lyrecon asiakas?

Rekisteröidy heti, niin sinun ei enää tarvitse murehtia työpaikkatarvikkeista! Laaja, laadukas tuotevalikoima.
Helppokäyttöinen verkkokauppa. Toimitus seuraavaksi päiväksi!

castle-1083570_640

TOIMITUSVARMUUS 99 %

Markkinoiden paras

time-1606153_640

TOIMITUS SEURAAVAKSI TYÖPÄIVÄKSI

Ennen klo 16.00 tehdyissä tilauksissa

person-1824144_640

AMMATTILAISET PALVELUKSESSASI

Maan kattava myyntiverkosto

Lyreco Finland Oy 
Väinö Tannerin tie 3 
01510 VANTAA

Vaihde: 010 500 1500 
Asiakaspalvelu: 010 500 1000 
asiakaspalvelu@lyreco.com

Copyright © Lyreco Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Lue lisää ››