Jätä soittopyyntö

Lyrecolla kestävä kehitys on osa arkea

Kestävä kehitys ja vihreät arvot ovat osa jokapäiväistä arkeamme. Lyreco on harjoittanut määrätietoista kestävän kehityksen strategiaa jo vuosia; olemme alan edelläkävijä ja haluamme olla referenssiyritys puhuttaessa kestävästä kehityksestä. Kestävä kehitys huomioidaan kaikissa päätöksissä ja toiminnassa: ohjaavia periaatteitamme ovat sosiaalisen vastuun ja taloudellisen onnistumisen lisäksi ympäristönsuojelu. Lyreco onkin kansainvälisesti alalla arvostettu ja palkittu kestävän kehityksen toimenpiteistään.

Jokapäiväisiä tekoja ympäristön hyväksi

Lajittelemme ja kierrätämme jätteet ja pyrimme minimoimaan sekajätteen määrää. Logistiikkakeskuksessamme minimoimme pakkausmateriaalin käytön emmekä hyväksy ylimääräisiä pakkausmateriaaleja omilta tavarantoimittajiltamme. Autopolitiikkamme määrittelee tiukat päästörajat ajoneuvoille ja jo neljännes ajoneuvoistamme on hybridejä. Jakeluautojen reititykset on mietitty ekologisuus huomioiden.

Vihreiksi merkitsemämme tuotteet ovat tutkitusti ympäristöystävällisiä. Tuotteet läpikäyvät arvioinnin, joka sisältää 15 erilaista ympäristöasioihin liittyvää kriteeriä. Arviointi perustuu ISO 14 020 -standardiin ja arviointitavalla on SGS:n hyväksyntä. Vihreitä tuotteita valikoimassamme on jo yli 10 % ja määrää kasvatetaan aktiivisesti – tavoitteenamme on kasvattaa vihreiden tuotteiden osuutta myynnissämme 25 %:iin. Sitoudumme siis tarjoamaan asiakkaillemme jatkuvasti uusia ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja valikoimassamme olevista tuotteista ja palveluista. Ympäristönsuojelussa pyrimme ensisijaisesti pienentämään ekologista jalanjälkeämme ja tarjoamme myös asiakkaillemme erilaisia työkaluja oman ekologisen jalanjäljen pienentämiseen. 

Lyrecolla on ISO 14001 -sertifiointi ja Vantaan pääkonttorilla WWF:n Green Office -tunnus. Lisäksi tuemme lahjoituksin WWF:n toimintaa Saimaannorppien hyväksi.

Lyreco For Education – tukea koulunkäyntiin kehittyvissä maissa

Lyreco For Education on Lyrecon johtama hyväntekeväisyysohjelma, jolla parannetaan lasten koulunkäyntiä kehittyvissä maissa. Ohjelmaa on toteutettu vuodesta 2008 ja kohdemaina ovat olleet mm. Bangladesh, Vietnam, Brasilia ja Togo. Togoon kerättiin neljän vuoden aikana 1,2 M€ ja lähes 73 000 lasta saatiin tämän koulutusohjelman piiriin. Rahoilla rakennettiin 49 uutta koulua, 258 koulua sai tukea mm. remontointiin ja hankintoihin ja 225 opettajaa koulutettiin tehtäviinsä. Vuodesta 2015 kohteena on monien luonnonmullistusten kohteeksi joutunut Madagaskar.

Kaikille Lyreco-maille yhteistä Lyreco For Education -ohjelmaa toteutetaan yhteistyössä epäpoliittisten ja sitoutumattomien, maailmalle tunnustettujen organisaatioiden kanssa. Näin voimme olla vakuuttuneita, että annettu apu päätyy varmasti perille. 

Kestävä kehitys – Lyreco LFE 2015–2018

 

TOIMITUSVARMUUS
99 %

Markkinoiden paras

TOIMITUS SEURAAVAKSI
TYÖPÄIVÄKSI

Ennen klo 16.00 tehdyissä tilauksissa

AMMATTILAISET
PALVELUKSESSASI

Maan kattava myyntiverkosto

Lyreco Finland Oy
Väinö Tannerin tie 3
01510 VANTAA

Vaihde: 010 500 1500
Asiakaspalvelu: 010 500 1000
asiakaspalvelu@lyreco.com

Seuraa meitä