Suojakäsineet

Kätemme ovat korvaamattomat toimintakykymme kannalta, sillä käytämme niitä kaikkialla. Kädet ovat erityisen alttiina monille vaaroille, ja niiden vahingoittuminen voi olla kohtalokasta. Kädet voivat vammautua monin eri tavoin. Pienimmät naarmut, ruhjeet ja hiertymät paranevat nopeasti ja ovat lähinnä kiusallisia. Vakavampien nyrjähdysten, revähdysten ja palovammojen paranemisaika voi sen sijaan olla jo viikkoja tai kuukausia. Pahimmillaan tärinävammojen tai muut jänteiden, lihasten ja hermojen vauriot ovat parantumattomia.

On muitakin syitä käyttää suojakäsineitä kuin näkyvät vammat. Käsien iho on työpäivän aikana kosketuksissa lukuisiin materiaaleihin, nesteisiin ja kemikaaleihin, ja lähes kaikki niistä ovat jossain määrin saastuneita tai epäpuhtaita. Ihmisen kämmenessä on noin 300 hikirakkulaa neliösenttiä kohti, ja jokainen rakkula välittää epäpuhtauksia suoraan verenkiertoomme. Ero on huomattava esimerkiksi verrattuna käsivarsiimme, joissa on vain kolmannes kämmenien hikirakkuloista, mutta ne on silti pääsääntöisesti suojattu vaatteilla.

Kädet ovatkin aina suojaamisen arvoiset, joten oikeanlaisten suojakäsineiden käyttäminen on ensiarvoisen tärkeää. Huolehdi ainakin siitä, että käyttämäsi käsineet ovat ehjät ja oikean kokoiset. Tutustu blogiimme, jossa annamme tarkempia vinkkejä suojakäsineiden valintaan.

castle-1083570_640

TOIMITUSVARMUUS 99 %

Markkinoiden paras

time-1606153_640

TOIMITUS SEURAAVAKSI TYÖPÄIVÄKSI

Ennen klo 16.00 tehdyissä tilauksissa

person-1824144_640

AMMATTILAISET PALVELUKSESSASI

Maan kattava myyntiverkosto

Lyreco Finland Oy 
Väinö Tannerin tie 3 
01510 VANTAA

Vaihde: 010 500 1500 
Asiakaspalvelu: 010 500 1000 
asiakaspalvelu@lyreco.com

Copyright © Lyreco Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Lue lisää ››