Autamme sinua tekemään kestäviä valintoja työpaikalla.

Työskentele ekologisemmin

Valitse ekologisesti ja nauti puhtaammasta omastatunnosta. Valikoimistamme löytyy ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja.

Kuinka sinä kulutat – tee testi!

Kuinka sinä kulutat? Oletko ekologian edelläkävijä vai tuprutteletko päästöjä vailla huolen häivää? Testaa kulutustottumuksesi WWF:n kulutustapamittarin avulla: 

Puhuttaessa ekologisuudesta ajattelemme usein henkilökohtaista elämäämme: asuntomme lämmitysjärjestelmää, käyttämämme sähkön alkuperää, autoilumme määrää ja ruokaostostemme ympäristövaikutuksia. Vähemmälle huomiolle jää, että vietämme työpaikalla keskimäärin kolmasosan valveillaoloajastamme. Käytämme työpaikalla sähköä ja lämpöä, syömme ja liikumme aivan kuten kotonakin – monissa tapauksissa jopa enemmän. 

Työpaikan aiheuttaman ympäristökuorman kokonaisuus on laaja. Organisaatiot rakentavat taloja tai vuokraavat toimitiloja. Työpaikoilla ostetaan autoja, tietokoneita ja kulutetaan tonneittain paperia. Taukotiloihin hankitaan kahvit maitoineen. On siis paljon asioita, joissa voimme valita ekologisemmin.

Vastuullinen työpaikka ottaa huomioon sekä ihmisen että ympäristön. Ostamalla työpaikalle kestävästi tuotettuja tuotteita teemme hyvän teon ympäristön puolesta. Ympäristöystävällisyyden ei tarvitse tarkoittaa luopumista itselle tärkeistä asioista, sillä yhä useammalle tuotteelle on olemassa kestävämmin tuotettu vaihtoehto: lehmänmaidon sijasta tai ohella taukohuoneessa voidaan tarjota kauramaitoa, kalusteita hankittaessa voidaan suosia kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita, ja työvaatteet hankkia eettisesti hyväksyttävistä lähteistä. Ekologisessa kuluttamisessa painotetaan ympäristön säästämistä ja kulutuksen vähentämistä. Siksi on kiinnitettävä huomiota tuotteen koko elinkaareen – siihen, miten tuote valmistetaan, kuljetetaan, markkinoidaan ja lopulta hävitetään

Ympäristö- ja kustannussäästöjen lisäksi ekologinen työpaikka on kasvava kilpailuvaltti työntekijämarkkinoilla. Ympäristöstä huolehtiva organisaatio herättää työntekijöiden keskuudessa luottamusta, arvostusta ja turvallisuuden tunnetta. On arvioitu, että eettisyys ja ekologisuus elämäntyylinä lisääntyvät ja kulutuskeskeisyys edelleen vähentyy. Tällä jo olemassa olevalla ilmiöllä on vaikutusta niin liikkumisen ja asumiseen kuin sekä ajasta että paikasta riippumattoman työn tekemiseen. Työtä tullaan tekemään tulevaisuudessa yhä enemmän kuin yhteisellä työpaikalla, ja etätyömahdollisuuden tarjoava organisaatio tekeekin hyvän teon sekä työntekijän että ympäristön hyvinvoinnin eteen, kun työmatkaan käytetyn ajan lisäksi luonnonvaroja säästyy.

Vihreät vaihtoehdot työpöydälläsi.

Kestävästi tuotettu paperi on ekoteko.

Tulostuspalvelut edullisesti ja ekologisesti.

Etkö vielä ole Lyrecon asiakas?

Rekisteröidy heti, niin sinun ei enää tarvitse murehtia työpaikkatarvikkeista! Laaja, laadukas tuotevalikoima.
Helppokäyttöinen verkkokauppa. Toimitus seuraavaksi päiväksi!

castle-1083570_640

TOIMITUSVARMUUS 99 %

Markkinoiden paras

time-1606153_640

TOIMITUS SEURAAVAKSI TYÖPÄIVÄKSI

Ennen klo 16.00 tehdyissä tilauksissa

person-1824144_640

AMMATTILAISET PALVELUKSESSASI

Maan kattava myyntiverkosto

Lyreco Finland Oy 
Väinö Tannerin tie 3 
01510 VANTAA

Vaihde: 010 500 1500 
Asiakaspalvelu: 010 500 1000 
asiakaspalvelu@lyreco.com

Copyright © Lyreco Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Lue lisää ››