Kuljetusturvallisuus

Kuljetusturvallisuuteen kuuluu monia asioita, kuten kuljettajan ajokäyttäytyminen, vaarallisten aineiden käsittelyyn liittyvät prosessit ja liikenteen sujuvuus. Kuljettajilla on ammattikoulutus mainittujen vaarojen välttämiseen, joten keskitymme tässä tekstissä sen sijaan logistiikkakeskuksissa tapahtuvan työn riskeihin kulkuneuvon pysähtymishetkestä siihen, kun auto starttaa uudelleen pihasta.

Nämä riskit voidaan jakaa kolmeen osa-alueeseen:

1. paikoitusalueen riskit
2. kulunvalvonta
3. rahdin purku ja lastaus

Suomen vaihtelevat säät tekevät vaatetuksesta ja varsinkin oikeanlaisten kenkien käytöstä vaativampaa kuin monissa muissa maissa. Kuljettaja saattaa päivän aikana kävellä samoilla kengillä hiekoitetulla jäällä, lumella, loskassa, kuivissa sisätiloissa sekä lumesta sulaneessa lammikossa. Kenkien kitkapohjien onkin toimittava hyvin monenlaisissa olosuhteissa.

Jos liukastumisriski on olemassa, pihan hiekoituksesta on huolehdittava kuljettajien ja muidenkin pihalla liikkujien turvallisuuden takia. Varsinkin pimeillä syys- ja talvikeleillä suositellaan lisäksi näkyvää vaatetusta, kuten huomioliiviä. Heijastinliivi on halpa henkivakuutus myös muissa ulkotöissä.

Kun kuljettaja on päässyt turvallisesti pihan läpi, hän saapuu todennäköisesti kulunvalvontapisteeseen, jossa selvitetään hänen olevan oikealla asialla.

Voit lukea lisää kulunvalvonnasta sivustomme toimisto-osiosta , jossa sitä käsitellään tarkemmin.

castle-1083570_640

TOIMITUSVARMUUS 99 %

Markkinoiden paras

time-1606153_640

TOIMITUS SEURAAVAKSI TYÖPÄIVÄKSI

Ennen klo 16.00 tehdyissä tilauksissa

person-1824144_640

AMMATTILAISET PALVELUKSESSASI

Maan kattava myyntiverkosto

Lyreco Finland Oy 
Väinö Tannerin tie 3 
01510 VANTAA

Vaihde: 010 500 1500 
Asiakaspalvelu: 010 500 1000 
asiakaspalvelu@lyreco.com

Copyright © Lyreco Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Lue lisää ››