Hankintojen hallinta

Olet sivulla: Lyrecosuomi.fi > Kampanjat > Rakennustyömaat > Hankintojen hallinta

Hankintojen hallinta

Helpota työmaan työsuojelutuotteiden hankintaa ja ylläpitoa

Tehokkain tapa hankkia kaikki rakennustyömaalla säädösten mukaan tarvittavat työsuojelutuotteet on tehdä se yhdellä tilauksella aina auki olevasta Verkkokaupasta.

Kaiken kattavan tuotevalikoiman lisäksi toimitus seuraavana arkipäivänä on etu, jonka hyödyt huomaat heti ensimmäisestä tilauksesta alkaen.

 

→ Lataa opas: Ennakoi rakennustyömaan työturvallisuus
→ Lataa opas: Hoida rakennustyömaan akuutit hankinnat nopeasti

Aika on rahaa erityisesti rakennustyömaalla

Säästät aikaa ja rahaa, koska Verkkokaupasta tuotteiden saatavuuden tarkistaminen ja tilaaminen on nopeaa ja helppoa. Hallitset paremmin myös budjettiasi, sillä näet Verkkokaupasta koko ajan mitä, koska ja mihin hintaan kullekin työmaalle on tilattu ja toimitettu.

Varastossa vain tarvittavat työsuojelutuotteet

Hyvä työsuojelutuotteiden toimittaja auttaa sinua ennakoimaan työmaasi tarpeet ja huolehtii toimituksista sekä täydennyksistä täsmällisesti sopimuksen mukaan. Voit unohtaa työsuojelutuotteiden yli- tai alimitoituksen sekä turhaan resursseja sitovan varastoimisen.

Jokaiselle sopivat työsuojelutuotteet joka päivä

Rakennuksilla työskentelee erikokoisia ihmisiä erilaisissa työtehtävissä. Sujuva ja turvallinen työnteko edellyttää, että kaikilla on sekä tilanteeseen että omiin mittoihin sopivat työvaatteet ja turvavarusteet. Vaikka väki välillä vaihtuisikin, saat Verkkokaupasta mittojen mukaista täydennystä ripeästi.

Työturvallisuussäädökset käytännössä

Työnantaja on lain mukaan velvollinen huolehtimaan tarpeellisilla toimenpiteillä työntekijän turvallisuudesta ja terveellisyydestä työssä. Rakennustyömaan turvallisuudesta vastaavan – esimerkiksi työnjohtajan – tehtäviin kuuluu huolehtia, että työmaalla noudatetaan työturvallisuuslain (738/2002) säännöksiä.

Lyrecon asiantuntijat auttavat mielellään oikeiden työsuojelutuotteiden valinnassa erilaisiin rakennusalan tehtäviin. Tehtävään sopivat, laatuun ja tuotteiden jatkuvaan kehittämiseen keskittyvien valmistajien toimittamat työsuojelutuotteet ovat säädösten ja määräysten mukaisia.

 

Lue lisää miten rakennustyömaan työturvallisuutta parannetaan ja tutustu Lyrecon tarjoamiin tuotteisiin:

 

→ Lataa opas: Ennakoi rakennustyömaan työturvallisuus
→ Lataa opas: Hoida rakennustyömaan akuutit hankinnat nopeasti

Rakennustyömaat-yläsivu
Työsuojelutuotteet
Hankintojen hallinta
Hankintojen tehostaminen