Autamme sinua tekemään kestäviä valintoja työpaikalla.

Hygieniaa ekologisemmin

Tavoitteena puhdas ja siisti toimisto ilman ympäristömyrkkyjä?
Voimme auttaa.

Puhtaus on puoli ruokaa.

tyttö siivoaa lattiaa mopilla

Yleinen hygienitason koheneminen on parantanut terveyttämme ja arvioiden mukaan jopa pidentänyt elinikäämme. Ennen puhtauden ja hygienian merkityksen ymmärtämistä moni asia on ollut toisin. Esimerkiksi synnyttäminen on ollut naiselle huomattavasti nykyistä suurempi riski. Myös kuolleisuus on ollut erittäin korkea tulehdusten ja tautien takia. Leikkaushoidot olivat pahimmillaan menneisyydessä kuin kolikonheittoa, jossa kruuna oli elämä ja klaava kuolema.  

Nykyään on toisin. Hygienian ylläpitämisen tärkeys on iskostettu meihin vahvasti ja poikinut sanontojakin, kuten ”puhtaus on puoli ruokaa”.

Siisteys ja puhtaus eivät ole kuitenkaan tulleet ilmaiseksi, vaan vaatineet hintansa. Historiassa hygienia- ja varsinkin siivoustuotteiden valmistuksessa on käytetty vahvojakin kemikaaleja ja jopa suoranaisia ympäristömyrkkyjä. Vielä tänä päivänäkin vahvimmat ja tehokkaimmat puhdistusaineet ovat kemikaalipommeja, joihin ei sovi koskea paljain käsin, ja joiden käsittely on syytä jättää ammattilaisille.

Tällaiset vahvat kemikaalit ovat erittäin haitallisia varsinkin ympäristölle, mutta myös ihmiselle. Ympäristötietoisuuden lisääntyessä markkinoille onkin viime vuosina tullut yhä turvallisempia ja vähemmän haitallisia aineita siivoamiseen ja hygieniaan. Allergikot huokaisevat helpotuksesta, kun julkiset tilat ja työpaikat siivotaan luonnollisemmilla, vähemmän altistavilla puhdistusaineilla, ja vessoista löytyy allergiaystävällistä saippuaa.

Katso lisää Allergialiiton -sivuilta >>

Etkö vielä ole Lyrecon asiakas?

Rekisteröidy heti, niin sinun ei enää tarvitse murehtia työpaikkatarvikkeista! Laaja, laadukas tuotevalikoima.
Helppokäyttöinen verkkokauppa. Toimitus seuraavaksi päiväksi!

castle-1083570_640

TOIMITUSVARMUUS 99 %

Markkinoiden paras

time-1606153_640

TOIMITUS SEURAAVAKSI TYÖPÄIVÄKSI

Ennen klo 16.00 tehdyissä tilauksissa

person-1824144_640

AMMATTILAISET PALVELUKSESSASI

Maan kattava myyntiverkosto

Lyreco Finland Oy 
Väinö Tannerin tie 3 
01510 VANTAA

Vaihde: 010 500 1500 
Asiakaspalvelu: 010 500 1000 
asiakaspalvelu@lyreco.com

Copyright © Lyreco Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Lue lisää ››