Vihreys on osa arkeamme

Oma ympäristösertifikaatti takaa, että kasvamme kestävästi.

 

Kohti ekologisempaa työympäristöä.

Ympäristöystävällinen merkki

Toimistotyön määrä on lisääntynyt tasaisesti jo vuosikymmeniä, ja kehitys on edelleen samaan suuntaan.

Tuon päivittäisen kahdeksan tunnin aikainen käyttäytyminen toimistossa vaikuttaa oleellisesti maapallon hyvinvointiin. Emme ole vastuussa ainoastaan henkilökohtaisesta elämästämme ja siellä tekemistämme valinnoista, vaan voimme vaikuttaa myös organisaatiotasolla.

Lyreco pitää huolen, että yrityksen kaikki toiminta on ISO 9001- ja ISO 14001 -standardien mukaista.

ISO 9001 käsittelee yrityksen laadunhallintaa, ja sen tavoitteena on toiminnan jatkuva parantaminen ja asiakastyytyväisyyden lisääminen. Kansainvälisesti tunnetuin ympäristöjärjestelmästandardi, ISO 14001, on osoitus yrityksen ympäristöasioiden hallinan korkeasta tasosta. Jatkuva pyrkimyksemme ylittää standardien vähimmäisvaatimukset kertoo siitä, että haluamme pysyä ajan tasalla ja toimia edelläkävijänä sekä laatu- että ympäristöasioissa. Lyreco on harjoittanut määrätietoista kestävän kehityksen strategiaa jo vuosia; olemme alan edelläkävijä ja haluamme olla referenssiyritys puhuttaessa kestävästä kehityksestä. Kestävä kehitys huomioidaan kaikissa päätöksissä ja toiminnassa: ohjaavia periaatteitamme ovat sosiaalisen vastuun ja taloudellisen onnistumisen lisäksi ympäristönsuojelu. Lyreco onkin kansainvälisesti alalla arvostettu ja palkittu kestävän kehityksen toimenpiteistään. Tästä pääset tutustumaan konsernin ympäristöraporttiin.

Lisäksi Lyreco huolehtii yhteiskuntavastuustaan osana kestävän kehityksen ohjelmaansa. Tämä tapahtuu käyttämällä päätöksenteon apuna ISO 26000 -standardia, joka käsittelee laajasti yhteiskuntavastuun periaatteita, tunnistamista, ydinaiheita ja sidosryhmien osallistamista. Eettisen toimintamme keskiössä ovat lapsityövoiman vastaisuus sekä lasten koulunkäynnin mahdollistaminen kehittyvissä maissa. Lue lisää konserninlaajuisesta Lyreco For education -avustusprojektistamme.

Green Tree Certificate (GTC) on Lyrecon oma ympäristömerkki. Se myönnetään tuotteille, jotka läpäisevät tiukan 15-kohtaisen arviointiprosessin. Merkin ansaitakseen tuotteen on oltava laadukas ja kestävästi valmistettu: Green Tree Certificate -arvioinnissa huomioidaan sekä tuoteominaisuudet (esimerkiksi kierrätysmateriaalit ja kierrätettävyys) että muiden tahojen myöntämät ympäristömerkit ja -sertifikaatit (esimerkiksi Joutsenmerkki ja FSC). Lyrecon GTC-sertifioidut tuotteet tunnistat vihreän puun symbolista.

Tiesitkö tämän GTC-ympäristömerkistä?

•  Arviointi perustuu ISO 14020 -ympäristöstandardiin, joka on ISO-ympäristövaateiden korkein taso.

•  Arviointi on linjassa kansainvälisen kauppakamarin arviointikriteerien kanssa. Tällä varmistetaan, että kyse ei ole vain tuotteiden viherpesusta.

• Arviointi kriteerit ovat yhteneväiset kaikille tuotteille kaikissa Lyreco-maissa.

• Arviointimenetelmällä on kansainvälisen, auditointeja tekevän SGS:n hyväksyntä ja SGS on arvioinut Lyrecon vihreiden tuotteiden arviointitavan alan parhaaksi.

Green Office on WWF:n luoma ympäristöjärjestelmä, joka auttaa organisaatioita tekemään vastuullisia hankintoja, kuluttamaan ja käyttäytymään tiedostavasti sekä pidentämään hankintojen elinkaarta. Järjestelmän tavoitteena on pienentää yrityksen hiilijalanjälkeä, saavuttaa kustannussäästöjä ja lisätä työpaikan yhteisöllisyyttä. Green Office -työyhteisöissä ympäristöasioihin kiinnitetään huomiota laajasti, ja vastuullisuusajattelu ohjaa jokapäiväistä toimintaa. Lyreco on ollut Green Office -sertifioitu yritys vuodesta 2009, ja teemme jatkuvasti parhaamme ylittääksemme kaikki ympäristöohjelman asettamat vaatimukset.

WWF Green Office on ympäristöjärjestelmä, joka auttaa organisaatioita tekemään vastuullisia hankintoja, kuluttamaan ja käyttäytymään tiedostavasti sekä pidentämään hankintojen elinkaarta. Järjestelmän tavoite on, että yrityksen hiilijalanjälki pienenee, kustannuksissa saavutetaan säästöjä ja yhteisöllisyys työpaikalla lisääntyy. Lyreco on Green Office -sertifioitu yritys, ja teemme parhaamme ylittääksemme kaikki sertifikaatin saavuttamiseen vaaditut kriteerit.

Vihreämpi ympäristö hyvin optimoidulla logistiikalla.

Enemmän aikaa vähemmällä energialla.

Käytetylle tavaralle uusi elämä.

Vastuullisen toimijan tunnusmerkit.

Kohti ekologisempaa työympäristöä.

Etkö vielä ole Lyrecon asiakas?

Rekisteröidy heti, niin sinun ei enää tarvitse murehtia työpaikkatarvikkeista! Laaja, laadukas tuotevalikoima.
Helppokäyttöinen verkkokauppa. Toimitus seuraavaksi päiväksi!

castle-1083570_640

TOIMITUSVARMUUS 99 %

Markkinoiden paras

time-1606153_640

TOIMITUS SEURAAVAKSI TYÖPÄIVÄKSI

Ennen klo 16.00 tehdyissä tilauksissa

person-1824144_640

AMMATTILAISET PALVELUKSESSASI

Maan kattava myyntiverkosto

Lyreco Finland Oy 
Väinö Tannerin tie 3 
01510 VANTAA

Vaihde: 010 500 1500 
Asiakaspalvelu: 010 500 1000 
asiakaspalvelu@lyreco.com

Copyright © Lyreco Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Lue lisää ››