Vihreys on osa arkeamme

Oma ympäristösertifikaatti takaa, että kasvamme kestävästi.

 

Kohti ekologisempaa työympäristöä.

Ympäristöystävällinen merkki

Toimistotyön määrä on lisääntynyt tasaisesti jo vuosikymmeniä, ja kehitys on edelleen samaan suuntaan.

Tuon päivittäisen kahdeksan tunnin aikainen käyttäytyminen toimistossa vaikuttaa oleellisesti maapallon hyvinvointiin. Emme ole vastuussa ainoastaan henkilökohtaisesta elämästämme ja siellä tekemistämme valinnoista, vaan voimme vaikuttaa myös organisaatiotasolla.

Tällä sivulla kerromme, kuinka toimimme Lyrecolla paremman tulevaisuuden eteen.

 Laatu ja yhteiskuntavastuu

Lyreco pitää huolta, että yrityksen kaikki toiminta on ISO 9001- ja ISO 14001 -standardien mukaista.

ISO 9001 käsittelee yrityksen laadunhallintaa, ja sen tavoitteena on toiminnan jatkuva parantaminen ja asiakastyytyväisyyden lisääminen. Kansainvälisesti tunnetuin ympäristöjärjestelmästandardi, ISO 14001, on puolestaan osoitus yrityksen ympäristöasioiden hallinnan korkeasta tasosta. Jatkuva pyrkimyksemme ylittää standardien vähimmäisvaatimukset kertoo siitä, että haluamme pysyä ajan tasalla ja toimia edelläkävijänä sekä laatu- että ympäristöasioissa. 

Lisäksi Lyreco huolehtii yhteiskuntavastuustaan osana kestävän kehityksen ohjelmaansa. Tämä tapahtuu käyttämällä päätöksenteon apuna ISO 26000 -standardia, joka käsittelee laajasti yhteiskuntavastuun periaatteita, tunnistamista, ydinaiheita ja sidosryhmien osallistamista. Eettisen toimintamme keskiössä ovat lapsityövoiman vastaisuus sekä lasten koulunkäynnin mahdollistaminen kehittyvissä maissa.  Lue lisää konserninlaajuisesta Lyreco For Edukation -avustusprojektistamme.

Kestävä kehitys

 Lyreco on harjoittanut määrätietoista kestävän kehityksen strategiaa jo vuosia; olemme alan edelläkävijä ja haluamme olla referenssiyritys puhuttaessa kestävästä kehityksestä. Kestävä kehitys huomioidaan kaikissa päätöksissä ja toiminnassa: ohjaavia periaatteitamme ovat sosiaalisen vastuun ja taloudellisen onnistumisen lisäksi ympäristönsuojelu. Olemme kansainvälisesti arvostettu ja palkittu kestävän kehityksen toimenpiteistämme. Tästä pääset tutustumaan konsernin ympäristöraporttiin.

 Esimerkkinä tuoreimmista toimistamme kestävän kehityksen eteen voimme ylpeänä todeta Lyrecon olevan maailman ensimmäinen työpaikkatarviketoimittaja, joka on arvioinut oman tuotemerkin tuotteen PEF-menetelmällä. PEF (Product Environmental Footprint) on EU:n lanseeraama, yli 400 ympäristömerkkiä yhden symbolin alle yhdistävä arviointityökalu. PEF-arvioinnissa käytetään 16 kriteeriä, joissa otetaan huomioon tuotteen koko elinkaari aina raaka-aineiden hankkimisesta valmistukseen, pakkaamiseen, jakeluun ja lopulta käytöstä poistamiseen. 
 

Ympäristö ympärillämme

 YK:n vuonna 2019 järjestämän ilmastohuippukokouksen yhteydessä Lyreco liittyi New Yorkin metsäjulistukseen, (NYDF). Julistuksen tavoitteena on ensin puolittaa ja vuoteen 2030 mennessä lopettaa kokonaan trooppinen metsäkato. Metsäjulistuksen on allekirjoittanut yli 200 tahoa ympäri maailman. Mukana on kymmeniä hallituksia, maailman suurimpia yrityksiä ja muita vaikutusvaltaisia organisaatioita.

Lyreco on lanseerannut oman ympäristömerkin, joka kulkee nimellä Green Tree Certificate (GTC). Merkin saadakseen tuotteen on oltava sekä kestävästi valmistettu että laadukas. Monipuolisessa arvioinnissa huomioidaan sekä tuoteominaisuudet että muiden tahojen myöntämät ympäristömerkit ja -sertifikaatit.

Green Office on WWF:n luoma ympäristöjärjestelmä, joka auttaa organisaatioita tekemään vastuullisia hankintoja, kuluttamaan ja käyttäytymään tiedostavasti sekä pidentämään hankintojen elinkaarta. Järjestelmän tavoitteena on pienentää yrityksen hiilijalanjälkeä, saavuttaa kustannussäästöjä ja lisätä työpaikan yhteisöllisyyttä. Green Office -työyhteisöissä ympäristöasioihin kiinnitetään huomiota laajasti, ja vastuullisuusajattelu ohjaa jokapäiväistä toimintaa. Lyreco on ollut Green Office -sertifioitu yritys vuodesta 2009, ja teemme jatkuvasti parhaamme ylittääksemme kaikki ympäristöohjelman asettamat vaatimukset.

Vihreämpi ympäristö hyvin optimoidulla logistiikalla.

Enemmän aikaa vähemmällä energialla.

Käytetylle tavaralle uusi elämä.

Vastuullisen toimijan tunnusmerkit.

Kohti ekologisempaa työympäristöä.

Etkö vielä ole Lyrecon asiakas?

Rekisteröidy heti, niin sinun ei enää tarvitse murehtia työpaikkatarvikkeista! Laaja, laadukas tuotevalikoima.
Helppokäyttöinen verkkokauppa. Toimitus seuraavaksi päiväksi!

castle-1083570_640

TOIMITUSVARMUUS 99 %

Markkinoiden paras

time-1606153_640

TOIMITUS SEURAAVAKSI TYÖPÄIVÄKSI

Ennen klo 16.00 tehdyissä tilauksissa

person-1824144_640

AMMATTILAISET PALVELUKSESSASI

Maan kattava myyntiverkosto

Lyreco Finland Oy 
Väinö Tannerin tie 3 
01510 VANTAA

Vaihde: 010 500 1500 
Asiakaspalvelu: 010 500 1000 
asiakaspalvelu@lyreco.com

Copyright © Lyreco Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Lue lisää ››